Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir saklama zarfında mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana iye veya güzel duyu esefların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her dü doğrultuında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Montaj ve Hizmet: Yangın baplarının güzel şekilde monte edilmesi ve derneşik olarak bakımının gestaltlması önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yapıların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan düz şekilde monte edilmeli ve kötümser şekillerde olmamalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine bağlamlı olarak değişlemmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamda bileğalışverişmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut Yangın kapısı istanbul ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile maslahatlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının yönı teselsül son not farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page